Elke klant telt!

Start u een nieuwe zaak of moet het puntje nu écht op IT worden gezet?
Een wit blad, kritische vragen en ons beste paar oren, daarmee begint onze samenwerking.

U krijgt van ons een unieke, toekomstgerichte en flexibel uitbreidbare oplossing.
Functionaliteit troef !


Siemenslaan 12
BE-8020 Oostkamp

Uw partner in ict-retailoplossingen

SUMMIT heeft alles in huis om uw project te doen slagen: experts in retail, hardware en software, installatie en support. Doe daar onze jarenlange en vooral heel brede retailervaring bij en u weet dat u goed zit!

Niet één speler kon de IT-oplossing voorzien die ik voor mijn conceptrestaurant in gedachten had. En toen kwam ik via-via bij SUMMIT terecht… Vanaf het allereerste gesprek bleken we op dezelfde golflengte te zitten. Twee maanden later was de zaak volledig operationeel, precies zoals ik me voorgesteld had.

Jo Brussels
Radis Noir & LoveFish

Concepten

Retail

Een functioneel complete kassa, gekoppeld aan alle gangbare betaalmiddelen, gestuurd vanuit een uitgebreid beheersysteem, over alle vestigingen beheerd vanuit een centrale administratie, gelinkt aan nieuwe media. Van concept tot resultaat met een uitmuntende service en support. SUMMIT ontwikkelt en implementeert, flexibel en toekomstgericht. Focus op métier, product en klant, want elke klant telt!

Versmarkt

Een functioneel complete kassa, gekoppeld aan alle gangbare betaalmiddelen, gestuurd vanuit een uitgebreid beheersysteem, over alle vestigingen beheerd vanuit een centrale administratie, gelinkt aan nieuwe media. Van concept tot resultaat met een uitmuntende service en support. SUMMIT ontwikkelt en implementeert, flexibel en toekomstgericht. Focus op métier, product en klant, want elke klant telt!

Bakkerij

Winkelmeisjes willen een intuïtieve en snelle kassa om klanten ook op piekmomenten even vlot te bedienen. Daarnaast vindt de klant het fijn om waar nodig correct geïnformeerd te worden aangaande allergenen en voedingswaarden. Diezelfde kassa weegt en etiketteert ook voorverpakte producten en geschenken in de winkel. Uitbreiden naar een tea-room is geen probleem met deze witte kassa.

Slagerij

Handelingen moeten tot een minimum beperkt zijn, zodat de keten kort, gesloten en optimaal gecontroleerd blijft. En, het allerbelangrijkste, slagers willen de gegevens maar één keer en op één plaats invoeren. Zo zorgt SUMMIT ervoor dat het geheel vanaf de weegbrug in het atelier, over de etiketteermachine in de versnijderij, tot op de weegschaal met cash-box in de winkel perfect onder controle blijft.

Viswinkel

Aan alle opgelegde normen wordt voldaan: herkomst, kweek, vangstgebied, ... SUMMIT verenigt efficiënt wegen en hygiënisch betalen met gerichte productinformatie op schaplabels en schermpresentaties. Het resultaat is een door de klant gesmaakte winkelbeleving.

Nieuws

Slimme kassa voor vzw Mariënstede

Binnenkort integreert Summit Retail zijn slimme kasse in het winkeltje van VZW Mariënstede. De kassa zal volledig afgestemd zijn zodat mensen met een beperking er gemakkelijk mee kunnen werken.

Lees het volledige artikel hier.

Publieksprijs 'Slimme Kassa' - Belfius Smart Care Award

Yes WE can !
Belfius Smart Care Award - onze klant 'Mariënstede' sleept de PUBLIEKSPRIJS in de wacht met de 'slimme' SUMMIT-kassa voor mensen met een beperking !

Special thanks aan ons software TEAM voor deze unieke realisatie !

SUMMIT#elkeklanttelt

Slimme 'SUMMIT' kassa bij project Mariënstede in de running voor Prijs !

Een winkelkassa waar ook mensen met een mentale beperking mee uit de voeten kunnen. Met die inzending dingt het centrum Mariënstede in Dadizele naar de overwinning bij de Smart Belgium Awards, een wedstrijd van de Belfius bank.

En hoewel het nog wachten is op de levering van de eerste aangepaste kassa, is er nu al heel wat interesse van buitenaf. De buurtwinkel in het Kasteel Mariënstede in Dadizele wordt gerund door de bewoners van het centrum. Amper twee mensen van de 75 kunnen overweg met de klassieke kassa die er nu staat.

In samenwerking met de Kortrijkse school BUSO De Hoge Kouter en een gespecialiseerde firma uit Torhout komt er binnenkort een aangepaste slimme kassa voor mensen met een beperking. Om die te bedienen zijn rekenen, lezen, schrijven of wegen niet noodzakelijk.

De vooruitstrevende kassa moet niet alleen in de buurtwinkel van Marienstede, maar ook elders bijkomende kansen bieden aan mensen met een beperking. Het is de bedoeling om die kassa ook in andere organisaties te kunnen kopieren: in de retail en de bibliotheek.

http://www.focus-wtv.be/nieuws/slimme-kassa-mari%C3%ABnstede-de-running-voor-prijs